? ??????????????Rorschach Reality? ????? ?? ???Rating: 4.2 (25 Ratings)??48 Grabs Today. 28385 Total Grabs
. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????Incredible Butterflies (New)? ????? ?? ???Rating: 4.7 (99 Ratings)??43 Grabs Today. 41958 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

June 21, 2009

+ v.a.v.i.!!!! +

semalam.
aku ngan akiko di UKM.
aku bosan sgt kat bilik dgn akiko ja.
kami invite abgkuwh.
si paez dtg dari UPM.
before nak kuar ngan paez.
aku as usual.
on9 FACEBOOK jap.
aku letak status ".D.A.M.N B.O.R.E.D!" kat situ.
lepas tu aku off9.
kitorang pon kuar lepak sampai lebam.
tgk bola punya pasal.
da balik pg td aku ngn akiko tdo terus.
nie bila aku bgn2 aku 0n FACEBOOK aku!
WTF!!!!
aku terkejut tahap gila vavi!
aku tgk kat komen status aku.
sorg sahabat komen di situ "dah sampai kedah lum hah?"
tba2 kat bwh komen tu ada mamat ni komen jgk.
DAMN HELL!!
bole dia tulis " dia skrg kat umah aku. baru lepas "ROMEN" 2 round ngan dia.pasni nak masuk round 3 pulak"
weiiiii~
sgt gila vavi di situ!
memang " s.e.x_m.a.n.i.a.c!"
geli sial~
hmm.
kenapa perlu ada LELAKI macam tu??
bila kita xlayan bole pulak dok buat cerita mcm tu.
SHIT! SHIT! SHIT!
sebelum nie bole mamat tu kata nak print gmbar aku kat FACEBOOK tu.
xtahan tgk sbb tgk pitcha aku bole buat dia STIM!
memng la aku xlayan kalu mcm tu..hee~
geli!!!!
vavi!!!!
pegi mampos la kat ko!
jahanam punya BANGSAT!

* aku doakan ko mampos bangsat!

1 comments:

Chaz said...

Pergh!! Takotnye...kawan kat fb ke my? blocked jela org camtuh..